بخش اول از این مقاله: روغن نارگیل بکر یا تصفیه شده را انتخاب کنید. هر روغن نارگیل م workثر است ، چه برای موها و چه برای آشپزی برچسب گذاری شود. انواع مختلفی وجود دارد ، بنابراین از این راهنما برای یافتن روغن با کیفیت استفاده کنید: [2]
برچسب *"باکره" ، "فوق بکر" یا "تصفیه نشده" به این معنی است که روغن نارگیل فاقد مواد شیمیایی اضافی است. روغن نارگیل با کیفیت بالا باید در حالت جامد سفید و در حالت مایع شفاف باشد.
یک محصول "تصفیه شده" یا بدون برچسب احتمالاً مراحل صنعتی را طی کرده است. نمونه های با کیفیت بالا و پایین وجود دارد ، اما ارزیابی آنها بدون تحقیق در مورد مارک تجاری دشوار است. اینها رایحه ملایم تری دارند.